SBNO.ORG

ACTIVITEITEN - ARCHIEF

TERUG

Online donateursdag

Loppersum, Bellingwolde en Kampen - Er wordt voor donateurs en belangstellenden op zaterdag 1 mei om 19.30 uur via YouTube een bezoek gebracht aan de orgels van de Petrus en Pauluskerk te Loppersum, Magnuskerk te Bellingwolde en de Buitenkerk van Kampen.

Excursie Lutherse Kerk Den Haag

Den Haag - Deze excursie kan op de voorziene datum, vrijdag 27 november, helaas ook niet doorgaan. Het bestuur vind het zeer teleurstellend dat zij deze beslissing heeft moeten nemen, maar het is niet anders.

Uitgestelde Voorjaarsexcursie Dordrecht

Dordrecht - De voorjaarsexcursie naar drie orgels in Dordrecht, die op 2 mei niet door kon gaan wordt nu voor dit jaar helaas definitief geschrapt i.v.m. de corona crisis. De eerstvolgende voorjaarsexcursie/donateursdag is daarom op zaterdag 1 mei 2021. Omdat de tijden onzeker zijn zal in de voorjaarsnieuwsbrief van 2021 en uiteraard op deze site hierover nader worden bericht.

Excursie Oude Kerk Amsterdam

Amsterdam - Op vrijdag 18 oktober 2019 organiseerde de Stichting tot behoud van het Nederlandse orgel een zeer geslaagde excursie voor donateurs en belangstellenden naar het gerestaureerde Vater/Muller orgel van de Oude Kerk te Amsterdam.